Vuokrausehdot

 1. Matkailuvaunua varattaessa asiakas maksaa 150 euron varausmaksun. Mikäli vuokraus ei toteudu, ja siitä ei ole ilmoitettu vähintään 30 vuorokautta ennen matkaa, varausmaksua ei palauteta asiakkaalle. Koko vuokrasumma maksetaan ennen matkaa.

 2. Vuokraan kuuluu yksi kaasupullo, wc-kemikaalit ja kasko-vakuutus. Kaskon omavastuu on 500 euroa, ja se veloitetaan kolari- ja vahinkotapauksissa asiakkaalta.

 3. Vaunun viemisestä ulkomaille on sovittava varausta tehtäessä.

 4. Asiakkaan tulee olla vähintään 20-vuotias.

 5. Mikäli asiakas ei palauta vaunua vuokranantajalle sovittuna ajankohtana, niin asiakkaalta laskutetaan kaikki tästä aiheutuneet kulut.

 6. Vaunu palautetaan vuokranantajalle sisältä siivottuna ja wc-kasetti tyhjennettynä. Jos vaunua ei ole siivottu, peritään asiakkaalta vähintään 100 euron siivousmaksu.

 7. Vaunu on asiakkaan vastuulla koko vuokrasopimukseen merkityn vuokra-ajan. Vuokralleottaja on velvollinen korvaamaan kohteeseen aiheuttamansa vauriot. Vuokralleottajan tulee ilmoittaa kohteen vaurioitumisesta välittömästi palautuksen yhteydessä.

 8. Asiakas sitoutuu maksamaan saamansa sakot ja pysäköintivirhemaksut itse.

 9. Mikäli vaunusta rikkoutuu rengas tai tulee muuta äkillistä huoltoa tarvitsevaa vikaa, asiakkaan on ilmoitettava siitä vuokranantajalle, p. 050-397 8084.

 10. Onnettomuuden sattuessa asiakkaan tulee välittömästi ottaa yhteys vuokranantajaan ja poliisiin.

 11. Asiakkaalla ei ole oikeutta vuokrata vaunua edelleen kolmannelle osapuolelle.

 12. Vaunua ja sen varusteita tulee käyttää huolellisesti, mm. säilytystilat tulee olla lukittu ajon aikana. Kattoluukkuja ja ikkunoita ei saa pitää auki ajon aikana.

 13. Mikäli vaunu joutuu liikenne- tai muun vahingon johdosta käyttökelvottomaksi, vuokranantaja ei ole vastuussa uuden vaunun hankinnasta vaurioituneen tilalle.

 14. Tupakointi ja lemmikkieläinten pito vaunussa on ehdottomasti kielletty.

 15. Vaunun tulee olla palautettaessa samassa kunnossa, kuin se on ollut vuokrattaessa.

 16. Mikäli matkailuvaunu on vahingoittunut käyttökelvottomaksi edellisen asiakkaan käytössä, vuokranantaja sitoutuu palauttamaan maksetun vuokran kokonaisuudessaan, mutta ei vastaa uuden korvaavan vaunun hankkimisesta asiakkaan käyttöön.

Merkant Oy      Y-tunnus:2155187-2 Design by Matias Tuomela